Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

Consiliu de Conducere

Organizare

Consiliul de Conducere Kasta Morrely este format din tineri care au demonstrat ca seriozitatea, pregatirea si perseverenta sunt secretul reusitei si realizarilor recunoscute international acumulate la o varsta foarte frageda.


Astfel, datorita formarii, pregatirii si implicarii civice voluntare constante inca din adolescenta, membrii din conducerea Asociatiei Kasta Morrely au devenit de la varste foarte tinere persoane de succes recunoscute international pentru performantele lor de catre personalitati a caror parere conteaza.

Pentru o coordonare eficienta membrii Consiliului de Conducere Kasta Morrely sunt specialisti calificati in profesii recunoscute la nivel european: evaluator de competente profesionale, auditor in domeniul calitatii, organizator spectacole, animator socio-educativ, trainer of trainers, manager proiect, psiholog, manechin/specialist in PR, maestru de ceremonii, manager al sistemului de management securitate si sanatate in munca, inspector resurse umane etc.

DIANA ALEXANDROAE - Presedinte

Dame of Grace OSJ Knights of Malta

Calificari profesionale: manager proiect, evaluator de competente profesionale, auditor in domeniul calitatii, trainer of trainers, maestru de ceremonii, manechin, organizator spectacole, inspector resurse umane.

Activitati adiacente: Manager Proiecte Europene, Realizator emisiuni tv, Jurnalist, Scriitor de literatura de specialitate <