Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

Bucharest Fashion Week

Expertiza si performante in promovarea imaginii > Evenimente de promovare a imaginii

BUCHAREST FASHION WEEK este considerat un eveniment de moda important ce face parte din circuitul international al show-urilor de gen fiind promovat la nivel global alaturi de Milan Fashion Week, Paris Fashion Week, London Fashion Week, New York Fashion Week.
Cele doua editii anuale ale Festivalului Bucharest Fashion Week, editia de primavara-vara si editia de toamna-iarna sunt organizate de FashionTV Romania, Asociatia Designerilor din Romania si ANAM cu sprijinul si contributia expertilor calificati in organizare de evenimente de la Kasta Morrely.

Bucharest Fashion Week a oferit publicului romanesc si mondial prin intermediul FashionTV Paris, pe langa prezentarile celor mai prestigiosi designeri romani si prezentari ale creatiilor designerilor internationali ca Roberto Cavalli, Rocco Barocco, Gai Matiolo, Claudia Rawlings, Walid Attalah, Giada Curti, Gianni Sapone.

Un rol important in profesionalismul de talie mondiala a Festivalului Bucharest Fashion Week l-a avut contributia specialistilor Kasta Morrely calificati in organizare de evenimente ce se ocupa de ani de zile de coordonarea si regia artistica a festivalului.

In cadrul Festivalului Bucharest Fashion Week Kasta Morrely a promovat brandul Teatru de Moda Morrely Fashion Theatre prin spectacolele ce au impresionat de fiecare data prin coregrafiile speciale, colectiile haute-couture, fundalurile muzicale si prezentarea scenica.
In cadrul Bucharest Fashion Week la Gala Romanian Fashion Awards 2013 Kasta Morrely a primit Premiul special pentru crearea noului gen artistic Teatru de Moda - Fashion Theatre, marca inregistrata si proprietate intelectuala Kasta Morrely.

Bucharest Fashion Week - Editia primavara-vara 2014

Teatru de Moda Kasta Morrely Colectia "Blue Stars" la Bucharest Fashion Week

Bucharest Fashion Week - Editia toamna-iarna 2013

Bucharest Fashion Week - Editia primavara-vara 2013

Bucharest Fashion Week - Editia 2012

Bucharest Fashion Week 2011

Bucharest Fashion Week - Editia toamna-iarna 2010

Bucharest Fashion Week - Editia primavara-vara 2010

Bucharest Fashion Week - Editia toamna-iarna 2009

Bucharest Fashion Week - Editia primavara-vara 2009

Bucharest Fashion Week - Editia toamna-iarna 2008

Bucharest Fashion Week - Editia primavara-vara 2008

Bucharest Fashion Week 2007

Bucharest Fashion Week 2006

Bucharest Fashion Week 2005


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal