Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

Festivalul de Film de la Cannes 2013

Expertiza si performante in promovarea imaginii > Evenimente de promovare a imaginiiOrganizatorul de evenimente Ana Hriscu
si Top modelele Kasta Morrely
au participat la realizarea
Evenimentelor Fashiontv desfasurate la


FESTIVALUL DE FILM de la CANNES 2013

Presedintele Executiv KASTA MORRELY Ana Hriscu si Modelele Kasta Morrely au participat in cadrul FESTIVALULUI DE FILM DE LA CANNES 2013 la realizarea evenimentului de lansare a Filmului "Luxury meets Justice" cu Jean Claude Van Damme.

FESTIVALUL DE FILM DE LA CANNES 2013 - Premiera filmului cu Jean Claude Van Damme

Organizatorul de evenimente Ana Hriscu, Presedinte Executiv KASTA MORRELY impreuna cu top modelele Kasta Morrely au participat cu ocazia FESTVIVALULUI DE FILM DE LA CANNES din 2013 la Fashiontv Model & Photographers Awards – Premiile pentru cele mai de succes Top Modele si Fotografi din lume.

Fashiontv Most Liked Model Awards - CANNES FILM FESTIVAL 2013

Presedintele executiv KASTA MORRELY Ana Hriscu coordonat repetitiile si modelele pentru evenimentul Fashiontv Most Liked Model Awards - Cannes Film Festival 2013.

In competitie au fost selectate 20 de top modele finaliste de pe tot globul (Russia, France, Mongolia, SUA, China etc.) iar Top Modelele Kasta Morrely au fost premiate de arbitrii international cu doua premii importante: CATWALK TOP MODEL – castigatoare Anca Ianole de la Kasta Morrely Romania; F. AKAY DRINK TOP MODEL – castigatoare Mirela Chirinciuc de la Kasta Morrely Moldova;

http://www.fashiontv.com/gallery/fashiontv-model-awards-at-cannes-2013_394964.html

In cadrul evenimentului Top Modelele Kasta Morrely au prezentat in premiera colectia “THE GREAT GATSBY” creata de designerul italian Bozard, dedicata mult-asteptatului film de la Hollywood “The Great Gatsby” – selectia oficiala a Festivalului de Film de la Cannes in 2013.

Fashiontv Nightlife Awards – Premiile pentru cele mai bune cluburi din lume

FashionTV a acordat premiile Nightlife Awards in colaborare cu MICS (Monaco International Clubbing Show) de recunoastere a celor mai exclusive, mondene si spectaculoase cluburi in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor de pe 21 mai 2013.
Evenimentul a fost prezentat de
cantareata pop Ania J., cu participarea extraordinara a Starului de la Hollywood Jean-Claude van Damme, top modelului Maria Mogsolova, prezentatorului TV Hofit Golan, Presedintelui executiv Kasta Morrely Ana Hriscu si Fondatorului Fashiontv Michel Adam.

http://www.fashiontv.com/gallery/nightlife-awards-2013-at-the-red-carpet-lounge-in-cannes_394926.html

Top Modele Kasta Morrely la Festivalul de Film de la Cannes - Promovarea Statiunii Mamaia


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal