Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

Fashiontv Summer Festival

Expertiza si performante in promovarea imaginii > Evenimente de promovare a imaginii

FASHIONTV SUMMER FESTIVAL este cel mai important festival de moda al verii din Romania organizat de Fashion TV si Primaria Constanta si transmis la nivel mondial prin intermediul Fashion TV Paris.

Evenimentul a cuprins anual show-uri de exceptie ale celor mai cunoscuti designeri romani si internationali, in cadrul evenimentelor desfasurate la Mamaia in luna August: Romanian Fashion Weekend, International Fashion Weekend, Miss Litoral, FTV Black Sea Model Awards, Baby Fashion Weekend, Carnaval Mamaia, Fashiontv Summer Awards.
Organizarea Fashiontv Summer Festival s-a bazat pe calificare si profesionalism, ceea ce a ridicat la maxim stacheta acestui eveniment estival.
Calitatea evenimentului a fost conturata profesionist prin aportul adus la coordonarea festivalului de specialistii Kasta Morrely calificati in moda si modeling Talida Moreli si Ana Hriscu.

In cadrul Fashiontv Summer Festival 2013 Kasta Morrely a participat cu organizatorii de spectacole calificati si peste 30 de manechine la realizarea evenimentelor ce au avut loc pe tot parcursul lunilor iulie si august pe litoralul romanesc in statiunea Mamaia.
La cea de a 11-a participare la Fashiontv Summer Festival
Kasta Morrely a prezentat una din cele mai apreciate colectii din deschiderea Fashiontv Summer Festival - colectia "Ladies Way". www.fpeople.ro

FASHONTV SUMMER FESTIVAL 2014

FASHONTV SUMMER FESTIVAL 2013 - KASTA MORRELY - Colectia "Ladies' Way"

FASHIONTV SUMMER FESTIVAL 2013 - International Fashion Weekend

FASHIONTV SUMMER FESTIVAL 2013 - Romanian Fashion Weekend

FASHIONTV SUMMER FESTIVAL 2013 - Baby Fashion Weekend

FASHIONTV SUMMER FESTIVAL 2013 - Fashion Luxury Day

SUMMER FASHION FESTIVAL 2012

SUMMER FASHION FESTIVAL 2011

SUMMER FASHION FESTIVAL 2010

SUMMER FASHION FESTIVAL 2009

SUMMER FASHION FESTIVAL 2008

SUMMER FASHION FESTIVAL 2005 - 2007


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal