Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

Conferinta Internationala Contromafie

Proiecte Civice

Conferinta internationala CONTROMAFIE – Stati Generali dell’Antimafia organizata de Reteaua internationala pentru combaterea crimei organizate transnationale FLARE si reteaua Libera s-a desfasurat in perioada 23-25 octombrie 2009 in Italia la Roma. Acest eveniment european are un rol important pentru fixarea viitoarelor strategii europene guvernamentale si neguvernamentale privind lupta antimafia si impotriva traficului de fiinte umane.
Asociatia Kasta Morrely a fost invitata la Conferinta internationala Contromafie in calitate de organizatie de aparare a drepturilor omulului recunoscuta intre organizatiile europene ce lupta impotriva crimei organizate prin descoperirea, anticiparea si lupta impotriva traficului modern de fiinte umane.

CONTROMAFIE este o conferinta internationala organizata pentru a asigura planificarea si cadrul pentru asociatiile care se ocupa cu combaterea crimei organizate si lupta pentru legalitate si justitie sociala. Un obiectiv al conferintei consta in verificarea rezultatelor impactului prevederilor Notei finale a fiecarei editii in institutii, politica si alte domenii.
Evenimentul s-a desfasurat sub patronajul Presedintelui Italiei Giorgio Napolitano care a fost prezent si el la conferinta internationala Contromafie – Stati Generali dell’Antimafia.


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal