Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

Non-formal education effective tool in democracy

Proiecte Civice

Kasta Morrely a fost partener al Asociatiei EuroDEMOS in organizarea si desfasurarea
Proiectului european “Non-formal education, an effective tool for development in democracy”,

finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Tineret în Actiune.
Activitatea centrala a proiectului a fost Training-ul european Non-formal education, an effective tool for development in democracy desfasurat in perioada 24 Aprilie – 05 Mai 2012 in Romania la Iasi unde au participat lideri de tineret si lucratori de tineret din 7 state Europene: Bulgaria, Italia, Spania, Letonia, Lituania, Turcia, România.

Training-ul s-a bazat pe utilizarea metodelor non-formale actuale, exemple de bune practici, studii de caz, cat si activitati practice de promovare a participarii civice si a valorilor democratiei in comunitatea ieseana.

Trainerii si expertii Kasta Morrely specializati in proiecte europene au facut parte din echipa care a conceput, coordonat si implementat Proiectul “Non-formal education, an effective tool for development in democracy”.

La sfarsitul trainingului participantii internationali vor primi certificate Youthpass generate de Comisia Europeana prin care le vor fi recunoscute la nivel european competentele dobandite la rainingul european Non-formal education, an effective tool for development in democracy.


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal