Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

Sport as a path to active citizenship

Proiecte Civice

Asociatia Kasta Morrely a fost partener in organizarea si implementarea proiectului international Sport as a path to active citizenship al Asociatiei EuroDEMOS finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune.
Proiectul a reunit la Iasi in perioada 16 -25 martie 2013 in cadrul Seminarului European Sport as a path to active citizenship, 25 de lideri de tineret din 8 state europene: Bulgaria, Italia, Letonia, Lituania, Romania, Slovenia, Spania si Turcia.
Trainerii si specialistii multi-calificati ai Ascociatiei Kasta Morrely si Asociatiei EuroDEMOS au coordonat activitatile proiectului si facilitat interactiunea si colaborarea dintre reprezentantii celor 8 state si reprezentanti ai comunitatii locale:
Primaria Municipiului Iasi - Domnul Viceprimar Mihai Chirica, Domnul Deputat de Iasi Sorin Iacoban, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi, Directia de Sanatate Publica, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane - Domnul Comisar Vasile Dron.

Proiectul a cuprins si un Concurs de orientare turistica adresat echipelor multinationale in urma caruia participantii europeni au fost premiati in cadrul unei Festivitati de premiere desfasurata in Sala mare a Primariei Iasi. Domnul Viceprimar Mihai Chirica, Domnul Deputat Sorin Iacoban si Domnul Presedinte EuroDEMOS Morel Bolea au inmanat reprezentatilor din cele 8 state participante medalii si tricouri. La randul lor, cele trei personalitati iesene prezente au fost onorate cu plachete de recunoastere publica pentru sustinerea proiectelor internationale si a societatii civile democratice.


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal