Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

International Human Rights Day

Proiecte Civice

In decembrie 2009, presedintele organizatiei Kasta Morrely, Diana Alexandroae a reprezentat Romania la evenimentele de marcare a Zilei Internationale a Drepturilor Omului de la HAGA.
Astfel Romania s-a alaturat celor tari ale lumii reprezentate prin peste
50 organizatii ale societatii civile, la actiunile ce marcheaza Ziua Internationala a Drepturilor Omului din acest an: Conferinta Internationala, Marsul Drepturilor Omului si elaborarea Manifestului Drepturilor Omului prezentat ulterior in Parlamentul Olandei.

Alaturi de presedinti de organizatii internationale, politicieni, cercetatori si jurnalisti din toata lumea, presedintele Kasta Morrely Diana Alexandroae a fost invitata la Haga in calitate de expert mondial, pentru a contribui cu nivelul sau de expertiza la evenimentele prilejuite de Ziua Internationala a Drepturilor Omului. In cadrul actiunilor proiectului a abordat in plen teme de lucru precum traficul de fiinte umane, discriminarea, drepturile omului din perspectiva de gen, sustinerea aparatorilor drepturilor omului in intreaga lume.
Organizatorii acestor manifestari de interes mondial:
GHRD (Global Human Rights Defence International Organization) si Reteaua Internationala pentru Combaterea Crimei Organizate Transnationale FLARE (Freedom Legality and Rights in Europe) au ales reprezentarea Romaniei de catre Kasta Morrely si EuroDEMOS deoarece cele 2 ONG-uri sunt apreciate ca organizatii etalon de nivel mondial in domeniul apararii si monitorizarii drepturilor omului.


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal