Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

Workshop Grundtvig Adult Literacy within European Identity

Proiecte Civice

Organizatia Kasta Morrely a organizat si desfasurat Proiectul European “ADULT LITERACY WITHIN EUROPEAN IDENTITY” (Alfabetizarea Adultilor in Identitatea Europeana), finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Grundtvig din Programul de Invatare pe tot Parcursul Vietii.
Specialisti in domeniul educatiei si alfabetizarii adultilor din Scotia, Cipru, Spania, Turcia, Bulgaria, Romania, Cehia, Polonia au participat la activitatea centrala a proiectului - Workshop-ul Grundtvig “Adult literacy within European identity” desfasurat in perioada 17 – 28 Iunie 2014 in Romania la Iasi.
Proiectul a avut scopul de a reuni profesionisti implicati activ in alfabetizarea adultilor pentru imbunatatirea competentele practice de predare si schimbul european de practici pedagogice noi de alfabetizare a adultilor.

Activitatile workshop-ului au cuprins metode de educatie nonformala precum lucru in echipe multinationale, dezbateri, jocuri de rol, modele de bune practici etc.
Proiectul “Adult literacy within European identity” a fost coordonat de experti multi-calificati ai Organizatiei Kasta Morrely, cu performante recunoscute ca model de bune practici in implementarea politicilor Comisiei Europene.


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal