Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

Volunteers Dancing for the Social Inclusion of Youth

Proiecte Civice


Kasta Morrely a organizat in perioada 19 - 28 octombrie 2012 Training-ul european „Volunteers dancing for the social inclusion of youth” (Voluntari dansand pentru incluziunea sociala a tinerilor) finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune.

Partenerii in cadrul proiectului au fost organizatii si institutii de referinta la nivel european din Bulgaria, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Portugalia, Romania, Spania, Turcia.

Proiectul „Volunteers dancing for the social inclusion of youth” este o conceptie originala a specialistilor neguvernamentali voluntari Kasta Morrely si a urmarit formarea participantilor europeni ca cetateni activi pentru incluziunea sociala a tinerilor cu oportunitati reduse prin activitati non formale, sport si dans.

Proiectul a cuprins sesiuni sustinute de traineri multicalificati si metode non-formale precum teatru forum, dezbatere, definire conceptuala, workshop-uri, prezentare portofolii si activitati practice de participare activa prin diferite tipuri de dans. Proiectul a cuprins si un Spectacol multicultural cu implicarea participantilor europeni si specialistilor Kasta Morrely ce a promovat includerea sociala a tinerilor prin momente artistice de dans sportiv, teatru de moda, cantece si dansuri traditionale internationale pregatite in cadrul training-ului.


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal