Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

European Mobility Week

Proiecte Civice

Kasta Morrely s-a implicat ca partener in proiectul european „Youth Involved in European Mobility Week" (Tinerii implicati in Saptamana Europeana a Mobilitatii) organizat de Asociatia EuroDEMOS in perioada 15-23 septembrie 2008.

Proiectul a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune si co-finantat de Primaria Municipiului Iasi.
Proiectul international a cuprins activitati de impact la nivelul comunitatii locale si europene, cu participare internationala din 5 state: campanii media si stradale, workshop-uri, seminarii, dezbateri, concursuri cu teme de mediu si turism ecologic.
In cadrul proiectului in data de
22 septembrie - Ziua Europeana „In Orasul Meu o Zi fara Masina” a fost organizat un Eco-eveniment public cu implicarea partenerilor europeni.
Proiectul s-a incheiat cu inmanarea Certificatelor Youthpass participantilor europeni si realizarea unui film de prezentare a Saptamanii Europene a Mobilitatii la Iasi, ca exemplu de buna practica pentru autoritatile locale, institutiile specializate si ONG-urile din statele participante: Italia, Polonia, Bulgaria, Ungaria.


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal