Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

Let's Vote for European Citizenship

Proiecte Civice

Asociatia Kasta Morrely a organizat si implementat Training-ul International "Let's Vote for European Citizenship" (Sa Votam pentru Cetatenia Europeana), finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune, ce s-a desfasurat in perioada 3-12 iulie 2013 la Iasi cu parteneri din Bulgaria, Grecia, Italia Letonia, Portugalia, Spania, Turcia si Romania.
Proiectul a urmarit promovarea Anului European al Cetatenilor 2013 si formarea liderilor de tineret participanti ca cetateni europeni activi pentru incurajarea participarii tinerilor in cadrul alegerilor europene din 2014.
In cadrul proiectului International "Let's Vote for European Citizenship" au fost abordate teme ca cetatenia europeana, alegerile europene 2014, includerea tinerilor cu oportunitati reduse, voluntariat, educatie non-formala s.a.

Participantii au realizat in cadrul proiectului un spot video de incurajare a prezentei la vot la alegerile europene din 2014 cat si o campanie publica in comunitatea ieseana.
In urma proiectului Trainerii Kasta Morrely au oferit participantilor suporturi de curs specializate si certificate Youthpass.


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal