Organizatia Kasta Morrely


Du-te la cuprins

Dialog si cooperare intre liderii de tineret si factorii decizionali

Proiecte Civice

Organizatia Kasta Morrely a organizat si implementat in perioada septembrie 2011 aprilie 2012 proiectul national Dialog si cooperare intre liderii de tineret si factorii decizionali finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune.

Proiectul a fost conceput si coordonat de o echipa de traineri Kasta Morrely, multi calificati cu experienta si performante recunoscute la nivel european si stimuleaza implicarea activa a liderilor de tineret si a responsabililor de politici de tineret in viata publica prin folosirea dialogului structurat.

Activitatile principale ale proiectului sunt:


  • Seminarul National Dialog si cooperare intre liderii de tineret si factorii decizionali - desfasurat la Iasi in perioada 19 28 octombrie 2011 cu participarea a 37 de lideri si lucratori de tineret din 13 orase ale Romaniei: Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Targoviste, Iasi, Onesti, Rm. Sarat, Rm.Valcea, Tg. Jiu.
  • Cercetare nationala: studii in 13 orase si consultari civice in grupuri scolare, licee si facultati din Iasi privind participarea activa, voluntariat, educatia non-formala si dialogul structurat
  • Realizarea Platformei Nationale a Liderilor de Tineret ( www.youth-leaders-platform.org)
  • Inmanarea de Scrisori Deschise catre factori decizionali din comunitatile reprezentate

Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal